Høstkonsert med Gade, Brahms og Sibelius 6.november

Årets høstkonsert vil by på svært dyktige solister sammen med Kristiansund symfoniorkester og dirigent Anna Hartmann.

Årets høstkonsert vil by på svært dyktige solister sammen med Kristiansund symfoniorkester og dirigent Anna Hartmann. Ana Termeulen og Eivind Rossbach Heier er solister i Brahms´Concerto for Violin og Cello i A-moll, Op.102

 

Solist Eivind Rossbach Heier har sterke familiære bindinger til Kristiansund. Han er sønn av cellist Kari Rossbach, og barnebarn til vår egen Trygve Rossbach. Kari tok sine første strøk på cello ved Kristiansund kommunale musikkskole før hun dro videre og ble profesjonell musiker. Trygve er en av våre æresmedlemmer etter mange tiår som fiolinist i Kristiansund symfoniorkester. Eivind Rossbach er nå utdannet cellist og blant annet en av de tre musikerne i Trio no Treble.

 

Program med både solister og symfoni

Konserten innledes med Konsertouverture av Niels Gade. Så kommer Brahms´Concerto for Violin og Cello i A-moll, Op.102. Andre halvdel av høstkonserten byr på Symfoni nr 7 av Jean Sibelius, Op 105.

 

 

Høstkonserten tilbake

Det er en stor glede for oss igjen og kunne invitere til vår tradisjonsrike høstkonsert. Vi har da alltid i programmet et symfonisk verk sammen med andre musikalske godsaker slik som denne gang, med Brahms-konserten for fiolin og cello. Forrige år måtte høstkonserten vike på grunn av koronaen.

 

Symfoniorkester med proffe og glade amatører

Kristiansund symfoniorkester er et semiprofesjonelt orkester, det vil si at vi er en miks av profesjonelle musikere og glade amatører. For de som var på jubileumskonsert til Operaens Sinfonietta, så vit at de dyktige musikerne utgjør den profesjonelle kjernen i Kristiansund symfoniorkester.

 

Festiviteten 6.november kl 18:00

Vi ser frem til å spille for publikum igjen i Festiviteten tsøndag 6.november kl 18:00.

 

0
Feed